Heeft u op welke manier dan ook kennisgemaakt met ons dan zouden wij het erg leuk vinden als u een reactie achterlaat.

Reactie plaatsen

Reacties

Kirsten
12 dagen geleden

Alle voeten van de vloer!!! Ik raad de workshop en Annette heel erg aan. We hadden de keuze om verschillende dansen aan te leren op oldschool of moderne country muziek. Omdat we met een vrijgezellenfeest waren, stelde ze voor een dans te oefenen die we op de bruiloft nog eens kunnen doen, heel leuk initiatief! De keuze was helemaal aan degene die gaat trouwen en aan ons. Ook toen ze erachter kwam dat wij best snelle leerlingen waren ;), waren er nog zat opties over! Super enthousiaste, geduldige en gezellige vrouw is Annette (en haar man natuurlijk!). Dikke aanrader!!!

Desiree
een maand geleden

Wij hebben afgelopen weekend voor een vrijgezellenfeest bij Linedance Apeldoorn een workshop gevolgd. Zonder ervaring is het ook erg leuk om te doen. Annette deed het erg leuk en als je foutjes maakte was dat geen probleem.
Al met al zeer geslaagd en zeker een aanrader.

Monique en Eline
2 maanden geleden

Anette verzorgde enthousiast een workshop tijdens het personeelsfeest van ons zorgbedrijf. We hadden het thema country meegegeven, waar goed gehoor aan werd gegeven. Het werd linedancen in stijl, waarbij Annette duidelijk, geduldig en op een leuke manier alle pasjes met ons doornam. Zo deden we in een uur tijd drie of vier nummers. De pasjes zijn niet moeilijk, wel leidt het tot grote hilariteit wanneer iemand links, rechts, voor en achter door elkaar haalt. Collega's reageerden allemaal positief en verrast op de activiteit. Annette laat je de keuze of je liever op traditionele of moderne muziek danst en je kunt je wensen goed met haar bespreken. Wij raden de activiteit en Annette ten zeerste aan :)

GvdW
5 maanden geleden

Ontzettend leuke aanvulling op ons themafeest -
Alle voetjes gingen van de vloer!

Diana Duin
6 maanden geleden

Annette heeft een erg leuke workshop gegeven bij ons op het bedrijf. Niemand had het ooit eerder gedaan. Heel veel positieve en enthousiaste reacties gehad van de deelnemers. Dank je Annette!

Annemijn
6 maanden geleden

Annette is een ontzettend fijne en toegankelijke line dance docent. Vanuit Amfors (sociale werkvoorziening regio Amersfoort) hebben we Annette gevraagd om een workshop te geven. Annette wist goed aan te sluiten op de doelgroep. Alle medewerkers zijn met een glimlach richting huis vertrokken. Absoluut een aanrader!

HCDO - Carola
een jaar geleden

Tijdens ons themafeest "The American Dream" hebben wij deze Linedancegroep Apeldoorn gevraagd ons feest op te vrolijken met een workshop Linedance. Wat een succes en wat deden jullie het leuk! Ook de flexibiliteit qua tijd en workshop was hartstikke fijn! Een echte aanrader voor een feestavond! Dankjewel Annette en team, superleuk!!

DKN
een jaar geleden

Wij hebben als verrassing een linedance workshop georganiseerd voor onze vriendengroep. Wij hebben enorm genoten! Een hele gezellige middag, bedankt Linedance Apeldoorn.

Westdijk reuvershoeve
een jaar geleden

Wij hebben voor een personeelsfeest de linedance groep mogen ontvangen. Het was in 1 woord geweldig, wat een leuke demo, en daarna zelf aan de slag, iedereen jong en oud deed mee.
De vlotte muziek in combinatie met dans was geweldig.bedankt