Heeft u op welke manier dan ook kennisgemaakt met ons dan zouden wij het erg leuk vinden als u een reactie achterlaat.

Reactie plaatsen

Reacties

GvdW
23 dagen geleden

Ontzettend leuke aanvulling op ons themafeest -
Alle voetjes gingen van de vloer!

Diana Duin
2 maanden geleden

Annette heeft een erg leuke workshop gegeven bij ons op het bedrijf. Niemand had het ooit eerder gedaan. Heel veel positieve en enthousiaste reacties gehad van de deelnemers. Dank je Annette!

Annemijn
2 maanden geleden

Annette is een ontzettend fijne en toegankelijke line dance docent. Vanuit Amfors (sociale werkvoorziening regio Amersfoort) hebben we Annette gevraagd om een workshop te geven. Annette wist goed aan te sluiten op de doelgroep. Alle medewerkers zijn met een glimlach richting huis vertrokken. Absoluut een aanrader!

HCDO - Carola
8 maanden geleden

Tijdens ons themafeest "The American Dream" hebben wij deze Linedancegroep Apeldoorn gevraagd ons feest op te vrolijken met een workshop Linedance. Wat een succes en wat deden jullie het leuk! Ook de flexibiliteit qua tijd en workshop was hartstikke fijn! Een echte aanrader voor een feestavond! Dankjewel Annette en team, superleuk!!

DKN
8 maanden geleden

Wij hebben als verrassing een linedance workshop georganiseerd voor onze vriendengroep. Wij hebben enorm genoten! Een hele gezellige middag, bedankt Linedance Apeldoorn.

Westdijk reuvershoeve
een jaar geleden

Wij hebben voor een personeelsfeest de linedance groep mogen ontvangen. Het was in 1 woord geweldig, wat een leuke demo, en daarna zelf aan de slag, iedereen jong en oud deed mee.
De vlotte muziek in combinatie met dans was geweldig.bedankt